Alles Persoonlijk

Persoonlijke aandacht voor familie, vrienden en collega’s

Relatiegeschenken die opvallen

Relatiegeschenken die echt uniek zijn en doen wat u wilt: het versterken van de relatie tussen u en uw klanten of collega's. Zo maakt u het kerstpakket echt persoonlijk of heeft u het ideale relatiegeschenk tussendoor. Met onze gepersonaliseerde boeken kiest u voor een uniek cadeau dat u persoonlijk maakt met de naam van de ontvanger, uw persoonlijke boodschap, de naam van u als afzender en uw logo. Daarnaast blijkt dat boeken nooit weggegooid worden. U bestelt eenvoudig voor een enkele relatie maar ook al uw collega's. Maak een keuze uit de vele mogelijke relatiegeschenken. Vandaag besteld is in de meeste gevallen de volgende werkdag verzonden! Supersnel dus.

Relatiegeschenken geheel op maat

Ook volledig maatwerk in relatiegeschenken is natuurlijk mogelijk. Wij stellen een boek voor u samen, plaatsen de foto die u wilt en nemen uw eigen voorwoord op. Zo heeft u een relatiegeschenk dat nog beter aansluit bij uw organisatie. Volledig maatwerk is mogelijk vanaf ca. 150 exemplaren. Naast relatiegeschenken maken we ook trainingsboeken op maat, een uniek concept dat werkt! Natuurlijk maken we ook cadeaus voor consumenten.

Voorbeelden relatiegeschenken

Wij stelden voor een school een boek samen met uitspraken van bekende personen en leerkrachten. Ruim 1500 medewerkers ontvingen ieder hun eigen boek op naam in het kerstpakket. Het werd bijzonder gewaardeerd. Voor Google maakten we een Engelstalig boek met eigen voorwoord. Aan het eind van een tandartscongres kregen alle congresgangers een bijpassend boek. En bij een bank ontvingen alle medewerkers een bijzonder bedankje.

Verras je relaties

Een persoonlijk 2019!

Verras je collega's

Wat onze klanten vinden

Keurmerk webwinkel

Super e een enorme vlotte service

Antonie

Het ziet er zeker goed uit..Echter ik had 2 boekjes laten maken. 1 die bij mijzelf bezorgt moest worden en 1 bij een vriendin..Nu heb ik beide boekjes thuis ontvangen

Marjanne Doornwaard

Zeer goede service en levering op tijd. Top.

Cindy

;