Alles Persoonlijk

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

gepersonaliseerd-cadeau-voor-haarlemmer

Cadeau voor Haarlemmer

Een origineel cadeau voor een Haarlemmer vind je bij Allespersoonlijk. Je kunt bij Allespersoonlijk kiezen uit de mooiste cadeaus voor iemand uit Haarlem. Bijvoorbeeld het boek Haarlem van Ruud Spruit met veel historische weetjes. Bovendien maak je het cadeau heel persoonlijk met de naam van de ontvanger en je eigen tekst in het boek. Je kunt zelfs een eigen foto op het boek plaatsen. Hier vind je tips voor het mooiste cadeau voor iemand uit Haarlem.

verhuizen-housewarming-woning-droomhuis
Droomhuis
Na lang zoeken op Funda is het huis dan gevonden en je vrienden of familie nodigen je uit voor een housewarming. Een bloemetje meenemen of liever toch een onvergetelijk cadeau? In Droomhuis staan vrolijke spreuken en citaten over verhuizen en alles wat daarmee te maken heeft. Je maakt het op maat met de namen van de huiseigenaar, jouw eigen boodschap en zelfs met een foto van het huis of je vrienden.
tuin-tuinieren-groene-vingers
Groene vingers
De tuin is voor veel mensen een mooie hobby en een heerlijke plek om te relaxen. of je nou in je tuinhuis zit of fijn aan het planten bent, geeft de tuin veel plezier. In Groene vingers vind je de mooiste spreuken en citaten over de tuin. Een persoonlijk en origineel groen cadeau voor elke tuinliefhebber met hart voor de tuin. Zeker ook een mooi geschenk tijdens een housewarming of als je bij vrienden op de BBQ bent gevraagd!
ruud-spruit-haarlem
Haarlem
Haarlem heeft alles. Vergezichten over de weilanden, duinen en de zee. Kerken en kroegen. Monumenten en musea. Een stad ook met een rijke geschiedenis. Speciaal voor degene die Haarlem een warm hart toedraagt dit boek vol verrassende weetjes, sterke verhalen en verborgen wonderen. En natuurlijk maak je het persoonlijk met de naam van de ontvanger, een eigen voorwoord en/of een foto van de ontvanger op het boek. Een fijn cadeau voor een Haarlemmer!