Alles Persoonlijk

Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

pijltje
gepersonaliseerd-cadeau-voor-abraham

Cadeau voor Abraham

Een heel uniek cadeau voor Abraham vind je bij Allespersoonlijk. Wanneer een man 50 jaar wordt, vier je dat natuurlijk in stijl. Je kunt bij Allespersoonlijk kiezen uit de mooiste cadeaus voor Abraham. Bovendien maak je het cadeau heel persoonlijk met de naam van Abraham en je eigen tekst in het boek. Je kunt zelfs een foto van Abraham op het boek plaatsen. Als dochter of zoon laat je zien hoeveel je van je 50 jarige vader houdt! Ook voor een kleinkind is Abraham heel bijzonder. Hier vind je tips voor het mooiste cadeau voor Abraham.

burnout-sabbatical-alles-op-zn-tijd
Alles op z'n tijd!
In ons drukke bestaan kampen veel mensen met een burnout of een dreigende burnout. Sommigen nemen een sabbatical om het voor te zijn en weten hoe belangrijk het is te relaxen. Je vindt in ALLES OP Z'N TIJD! honderden inspirerende citaten en spreuken. Een mooi gepersonaliseerd cadeau om een vriend, familielid of collega jouw medeleven te laten zien.
jarig-50-jaar-abraham
Het jaar van Abraham
50 jaar worden betekent als man Abraham zien. En dat zal Abraham tijdens zijn verjaardag dan ook weten. In dit gepersonaliseerde boek staan vrolijke oneliners die Abraham geweldig zal vinden. Een persoonlijk cadeau voor een bijzondere jarige! Aan Sarah geef je Het jaar van Sarah.
verjaardag-jarig-hiep-hiep-hoera
Hiep hiep hoera
Een verjaardag vier je met een een origineel cadeau voor degene die jarig is. In het gepersonaliseerde cadeau HIEP HIEP HOERA! staan feestelijke en diepzinnige spreuken en citaten voor het nieuwe levensjaar. Je maakt het boek persoonlijk met de naam van de jarige, jouw naam als afzender en een eigen tekst in het voorwoord. Zelfs een foto van de jarige plaats je snel op de voorkant. Een super cadeau voor iemand die jarig is!
succes-ondernemer-op-naar-de-top-man
Op naar de top! Man
Voor de manager of man die graag de top wil bereiken en succes wil hebben, vind je in dit gepersonaliseerde boek inspirerende uitspraken en uitspraken om daadwerkelijk de top te bereiken. Je maakt het boek persoonlijk met de naam van de ontvanger, jouw eigen tekst, een logo en zelfs een foto van de ontvanger. Een inspirerend cadeau voor een mannelijke collega of vriend!
papa-jarig-vaderdag-vader-uit-duizenden
Vader uit duizenden
Als vader jarig is geef je hem dit gepersonaliseerde boek met stoere uitspraken over én voor je papa. Een mooi cadeau om vader te eren met honderden vrolijke uitspraken. Een liefdevol cadeau voor je vader, als bedankje of tijdens vaderdag! Moeder verras je met het boek Moeder uit duizenden.
gelukwens-veel-geluk
Veel geluk!
Veel geluk hebben is natuurlijk een groot cadeau. De een vindt geluk bij het winnen van de loterij, de ander bij meditatie en weer en ander b ij een nieuwe relatie of een nieuw huis. Gelukkig valt je soms het geluk ten deel op een moment dat je het absoluut niet verwacht. Je vindt in VEEL GELUK! honderden vrolijke citaten en spreuken. Een mooi gepersonaliseerd cadeau om een vriend, familielid of collega geluk te wensen.

Abraham 50!

50 is voor elke man een bijzondere leeftijd. Abraham zien verdient dan ook een bijzonder cadeau voor hem. Natuurlijk kan je zijn verjaardag starten met een Abraham pop voor de deur. Dan weet iedereen dat er iemand 50 is geworden! Maar wat geef je voor persoonlijk cadeau als je vader of je opa 50 wordt? Feliciteer je hem met het boek Hiep hiep hoera! of gun je hem wat rust met Alles op z’n tijd? Of wens je hem Veel geluk?

Het Jaar van Abraham – cadeau 50 - verjaardag

Het jaar van Abraham is een super cadeau voor de man die 50 wordt. De citaten in dit inspiratieboek zal Abraham erg leuk vinden. En natuurlijk komt zijn naam op en in het boek, want Abraham speelt de hoofdrol in het boek. Schrijf een heel persoonlijk voorwoord en plaats een eigen foto op de kaft van het boek. Zo heb je een heel persoonlijk cadeau voor de verjaardag van Abraham.