Alles Persoonlijk

Persoonlijke aandacht voor familie, vrienden en collega’s

gepersonaliseerd-cadeau-overlijden

Overlijden

Een Herinneringsboek bij overlijden kan een passend cadeau zijn om na de begrafenis of crematie aan familieleden en vrienden als troost te geven. Je maakt het boek persoonlijk met de naam van de overledene en je eigen tekst. Je kunt zelfs een eigen foto op de voorzijde plaatsen.

christendom-geloof-hoop-liefde
Geloof, hoop en liefde
Al sinds mensenheugenis is het christendom een oneindige bron van inspiratie, waaruit menigeen kracht kan putten. Zo geef je je christelijke wijze van leven zinvol vorm. GELOOF,HOOP EN LIEFDE: een persoonlijk en inspirerend cadeau met spreuken en citaten om je geloof verder te verdiepen.Een prachtig gepertsonaliseerd cadeau!
overlijden-condoleance-herinneringsboek
Herinneringsboek
Nu het laatste woord is vergaan tot stilte, rest de onherroepelijke leegte die alleen kan worden ingevuld met herinneringen. In dit gepersonaliseerde Herinneringsboek staan oneliners ter nagedachtenis aan de overledene. Een troostend boek om familie en vrienden te geven. Ook een prachtig gebaar bij condoleance. Voor de nabestaanden is het een mooi naslagwerk ter inspiratie voor een passende tekst op de rouwkaart. Snelle levertijd.

Wat onze klanten vinden

Keurmerk webwinkel

Uitstekend. Erg leuke en persoonlijke kadootjes, snelle en correcte levering.

Marion

Prachtig cadeau voor het huwelijk van mijn broer besteld en hun foto op omslag geplaatst. Ging allemaal lekker vlot.

Wim

Werd goed en snel geholpen toen ik probleem hebt met de bestelling. En het boek dat ik bestelde is ook snel binnen.

N arifin