Alles Persoonlijk

Persoonlijke aandacht voor familie, vrienden en collega’s

gepersonaliseerd-cadeau-beterschap

Beterschap

Een cadeau bij griep, verkoudheid of andere klachten vind je bij Allespersoonlijk. Een boek met passende uitspraken, spreuken en citaten. Een mooie opsteker voor iemand die ziek is. Maak het boek persoonlijk met de naam van de ontvanger, jouw wens voor de zieke en zelfs met een eigen foto op de voorkant. Zo laat je zien dat je iemand niet bent vergeten. Hier vind je onze tips bij beterschap.

burnout-sabbatical-alles-op-zn-tijd
Alles op z'n tijd!
In ons drukke bestaan kampen veel mensen met een burnout of een dreigende burnout. Sommigen nemen een sabbatical om het voor te zijn en weten hoe belangrijk het is te relaxen. Je vindt in ALLES OP Z'N TIJD! honderden inspirerende citaten en spreuken. Een mooi gepersonaliseerd cadeau om een vriend, familielid of collega jouw medeleven te laten zien.
pech-crisis-volgens-Murphy
Crisis volgens Murphy
Wanneer de ene na de andere crisis elkaar opvolgt en pech en ongeluk dagelijkse realiteit zijn, dan geef je een vriend of collega dit hilarische boek ter ondersteuning. Crisis volgens Murphy maak je het geheel persoonlijk met zijn of haar naam en een heel persoonlijke boodschap. Je kunt zelfs een foto van de pechvogel op het boek plaatsten. Zo steek je iemand met dit gepersonaliseerde cadeau een hart onder de riem.
ziek-griep-van-harte-beterschap
Van harte beterschap
Met liefde en penicilline kan je de hele wereld genezen, werd ooit gezegd. In dit gepersonaliseerde boek staan opbeurende uitspraken bij ziekte en tegenslag, maar zeker ook over beter worden. VAN HARTE BETERSCHAP: een liefdevolle fruitmand vol mooie gedachten!

Wat onze klanten vinden

Keurmerk webwinkel

Uitstekend. Erg leuke en persoonlijke kadootjes, snelle en correcte levering.

Marion

Prachtig cadeau voor het huwelijk van mijn broer besteld en hun foto op omslag geplaatst. Ging allemaal lekker vlot.

Wim

Werd goed en snel geholpen toen ik probleem hebt met de bestelling. En het boek dat ik bestelde is ook snel binnen.

N arifin